Beter omgaan met conflicten, Dronten

  • Vindt u het ook moeilijk om iemand ergens over aan te spreken?
  • Gaat u conflicten uit de weg?
  • Komt u vaak moeilijk of niet uit uw woorden tijdens een conflict?
  • Ontaardt het snel in een ruzie of juist een langdurig zwijgen?

Meldt u dan aan voor deze training van MDF Buurtbemiddeling!


Iedereen heeft weleens een conflict, in het gezin, op het werk, met de buren, op straat. Hoe u met het conflict omgaat, bepaalt of het uitmondt in een fikse ruzie of in een prettige uitwisseling van ideeën, standpunten en uiteindelijk mogelijke oplossingen.

 

Buurtbemiddeling Dronten wordt al jarenlang ingeschakeld wanneer buren onderling een conflict hebben. Vaak met goed resultaat! Deze kennis en ervaring zet zij graag om in de training ‘Beter omgaan met conflicten’ voor alle inwoners van de gemeente Dronten.

 

Opzet van de training

De training bestaat uit twee avondbijeenkomsten van 19.30 uur tot 21.30 uur aan de Helling 15 in het centrum van Dronten.  

De eerste bijeenkomst vindt plaats op woensdag 22 april, de tweede bijeenkomst op woensdag 29 april. De training wordt verzorgd door een ervaren buurtbemiddelaar en de coördinator.

 

De inhoud van de training

Tijdens de training leert u hoe u een conflict kunt herkennen en krijgt u inzicht in uw eigen wijze van omgaan met conflicten. U krijgt handvaten aangereikt en er is ruimte voor oefening en uitwisseling van ervaringen.

 

Er zijn voor u geen kosten verbonden aan deze training

 

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator Buurtbemiddeling, Wendy Rademakers, telefoonnummer: 06-51811432.

 

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden.