MDF biedt deze hulp aan in de volgende gemeentes: Lelystad

Problemen bij het ouder worden

U bent op leeftijd. Daardoor ziet u zich misschien voor nieuwe problemen gesteld: lichamelijke beperkingen, verlies van vitaliteit, eenzaamheid, de zorg voor een zieke partner, onbekendheid met de digitale wereld of moeite met het bijhouden van uw post. Onze ouderenadviseurs en vrijwilligers kunnen u helpen.

De ouderenadviseur van MDF is een hulpverlener die bij u thuis komt en tijd maakt voor uw verhaal. Iemand die weet waar ouderen mee te maken krijgen. Een adviseur die kennis heeft van de sociale kaart en met u mee zoekt en zelfs met u mee gaat. Of u voorstelt aan een vrijwilliger die bij u thuis komt en u helpt met uw administratie zoals: het ordenen en bijhouden van uw post, uw huur- en zorgtoeslag, met u op zoek gaan naar passende activiteiten of sociale ontmoetingen bij u in de buurt. 

Een vast gezicht, bij u thuis die met tal van vragen omtrent het ouder worden mee denkt.  Lees meer...

Advies en hulp 

Zoekt u advies of hulp bij problemen met het ouder worden? Of heeft u andere vragen? Lees dan hier hoe u contact met ons kunt opnemen. Wij helpen u graag verder. 

Lotgenoten

Wilt u graag met lotgenoten te praten over wat u meemaakt? Hier leest u hoe MDF u kan helpen bij het opzetten van een zelfhulpgroep. Laat het ons weten via de mail lotgenotencontact@mdflevoland.nl of bel met (0320) 21 17 00.  

Deel deze pagina: