MDF biedt deze hulp aan in de volgende gemeentes: Dronten | Lelystad | Zeewolde

Onbetaalde rekeningen? Wees er op tijd bij!

Loopt u achter met de huur? is uw zorgverzekering nog niet betaald? Bent u te laat met het betalen van gas, water en licht? Heeft u moeite met het op tijd betalen van uw rekeningen? 

Om te voorkomen dat achterstanden oplopen, kunnen we u meteen helpen. Wij komen bij u langs maar u kunt ook een afspraak met ons maken.

Wij maken samen met u een plan om uw geldzaken op orde te brengen. Zodat nieuwe achterstanden voorkomen worden.

Wie zijn wij?

Wij zijn hulpverleners van Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland (MDF). Wij werken niet voor de schuldeiser, maar helpen inwoners met geldzorgen of betaalachterstanden. Wij krijgen informatie van de woningbouwverenigingen, de zorgverzekeringen, water- en energieleveranciers. Als u twee of meer rekeningen niet betaald hebt laten deze instanties dat aan ons weten. Wij zoeken dan contact met u en maken een afspraak om samen te zoeken naar oplossingen.

Wilt u dit liever niet? Dat mag. De hulp is niet verplicht. 

Lelystad

In Lelystad heet deze hulp 'op tijd erbij'.  Hier leest u meer informatie. 

Download hier de flyer 'op tijd erbij'

Zeewolde

In Zeewolde noemen we deze hulp 'vroeg eropaf'. 

Download hier de flyer 'vroeg eropaf'

Dronten

In Dronten is het team geldstress actief.

Download hier de flyer 'betaalproblemen of geldstress'

U kunt ook zelf hulp zoeken

Heeft u geldzorgen? Wacht dan niet tot we bij u langskomen. Zoek zelf hulp. Dit kan door langs te gaan bij het financieel spreekuur. U kunt hier al uw vragen stellen over geldzaken. U hoeft geen afspraak te maken en het is gratis. Hier leest u waar en wanneer u het financiële spreekuur in uw buurt kunt bezoeken.

Deel deze pagina: