MDF biedt deze hulp aan in de volgende gemeentes: Lelystad

Sekswerk

Bent u sekswerker (geweest) en wilt u daarover praten of loopt u rond met een vraag of een probleem?  Dan bent u welkom bij de maatschappelijk werkers van MDF. 

Iedereen die met seks geld verdient (of werkte als sekswerker) kan bij ons terecht. Het maakt niet uit of u in een club werkt, via internet of op een andere manier. Het maakt niet uit of u vrouw, man of transgender bent.

Sekswerk, prostitutie … veel mensen vinden het een moeilijk onderwerp. Bij ons kun u er vrijuit over praten. Wij oordelen en veroordelen niet. We zien sekswerk als een vak, zolang u er zelf voor kiest. Bent u slachtoffer van mensenhandel, dan kunt u ook bij ons terecht. 

We geven informatie en advies. We bieden u ondersteuning en begeleiding en als we dat niet zelf kunnen, zullen we zorgen voor een goede verwijzing.

Uw vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over:

  • Ouderschap en opvoeding
  • Relaties
  • Zelfvertrouwen en assertiviteit 
  • Financiën en schulden
  • Veiligheid
  • Omgaan met vooroordelen over uw beroep

Tip

De website Prostitutie Goed Geregeld bevat onder meer basisinformatie voor sekswerkers over arbeidsrecht, sociale zekerheid, belasting betalen, gezondheid, werken in de prostitutie in Nederland en stoppen met prostitutie.

Advies en hulp

Zoekt u advies of hulp bij uw vragen over uw werk in de prostitutie? Of heeft u andere vragen? Lees dan hier hoe u contact met ons kunt opnemen. Wij helpen u graag verder. 

U kunt zich ook hieronder aanmelden

Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.Vernieuw code » als u de tekst niet kunt lezen
Alle velden en vragen met een * zijn verplicht om in te vullen
Deel deze pagina: